Ons Bedrijf

Sladan Cars is een vertrouwd adres voor inkoop en verkoop van auto’s, import en export van auto’s, cleaning binnen en buiten, onderhoudsbeurten banden en accu’s.

Ons bedrijf bestaat sinds 2015 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van inkoop en verkoop van auto’s.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Showroom
In onze showroom staan de occasions zo opgesteld dat u op uw gemak rond kunt kijken.
De afdeling verkoop zal u van alle informatie voorzien, tevens zullen zij u deskundig advies geven welke auto er het beste bij u past. Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Zaandam.

Over Ons

Van harte welkom op website van Sladan Cars. Scherp en helder zakendoen alsmede het leveren van kwaliteit zijn belangrijke pijlevers voor ons bedrijf. Door goede ervaring en goede contacten met leveranciers en ons puur te richten op in- en verkoop, kunnen wij leveren tegen de scherpst mogelijke prijs. U wordt ontvangen in een ontspannen ongedwongen sfeer en de koffie staat voor u klaar! Een proefrit is bij ons altijd mogelijk, ook zonder afspraak

Like ons op Facebook!

Contact

Developed by ThemeMakers

Login

Forgot your password?

Login